Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto op z'n kant Schroeweg Middelburg

Toegevoegd: 07-09-2019, 01.29 uur
Door: Roland de Jong / Provicom

MIDDELBURG - Op de Schroeweg in Middelburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag een personenauto op zijn kant terecht gekomen.

De bestuurder van de auto nam net na middernacht de rotonde bij de woonboulevard richting de snelweg toen hij door onbekende oorzaak tegen de vangrail kwam. Hierdoor belandde de auto op zijn zijkant. Naast de politie werden ook de ambulancedienst en de brandweer opgeroepen maar de situatie bleek erg mee te vallen. Er bleek niemand gewond te zijn geraakt.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weer rechtgetrokken en vervolgens afgesleept. De Volkswagen had flinke schade. De berger heeft ook het wegdek weer schoongemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacqueline Van den berge- hage (8-9-2019 om 00:24)
Donders hard rijden robert schets! Anders kan dit niet
Robert Schets (7-9-2019 om 16:24)
Hoe krijg je het voor elkaar?