Fietser (30) naar ziekenhuis na aanrijding

Toegevoegd: 07-09-2019, 12.12 uur

Fietser (30) naar ziekenhuis na aanrijding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een fietser is vrijdag aan het einde van de middag gewond geraakt toen deze in de Middelburgse wijk Dauwendaele in botsing kwam met een auto.

De bestuurder van de auto reed rond 16.45 uur over de Roozenburglaan in de richting van de Torenweg. Ter hoogte van de Wijdaudwarstraat kwam hij in botsing met een 30-jarige Middelburgse fietser. De fietser zou zijn afgeslagen maar waardoor het ongeluk precies gebeurde, is niet duidelijk.

De fietser is per ambulance afgevoerd naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis in Goes. Over zijn letsel is niets bekend. De automobilist, een 78-jarige Middelburger, bleef ongedeerd. Hij kon zijn weg vervolgen nadat hij een verklaring had afgelegd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750