Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Kampvuur zorgt voor brandmelding Domburg

Toegevoegd: 07-09-2019, 22.10 uur
Bij aankomst bleek dat de brandweer niet hoefde te blussen.
Bij aankomst bleek dat de brandweer niet hoefde te blussen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

DOMBURG - Een flink opgestookt maar legaal kampvuur in Domburg heeft zaterdagavond gezorgd voor meldingen bij de 112-alarmcentrale.

Bij de meldkamer kwamen rond 21.20 uur verschillende telefoontjes binnen over metershoge vlammen die te zien waren vanaf de Schelpweg. De exacte locatie was niet duidelijk en de brand was vanwege de bebossing niet goed te zien, maar er werd vermoedt dat een schuur naast een woning in lichterlaaie stond.

Binnen enkele minuten werd opgeschaald naar middelbrand. De brandweer alarmeerde de vrijwilligers van de posten Domburg en Oostkapelle. Al snel bleek dat de brand woedde op een terrein aan de Babelweg. Er bleek sprake te zijn van een kampvuur waarvoor volgens de Veiligheidsregio Zeeland netjes een vergunning was afgegeven. Verder inzet was dus niet nodig.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750