Auto en scooter in botsing bij Serooskerke (W)

Toegevoegd: 08-09-2019, 00.04 uur

Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Een scooterrijder is zaterdagavond bij Serooskerke (W) in botsing gekomen met een auto omdat hij verzuimde voorrang te verlenen.

De man stak rond 23.00 uur met zijn snorscooter de Eeperkweg (N287) over bij de rotonde Kadatweg (N57) - Vrouwenpolderseweg (N57). Hij had moeten stoppen bij de haaientanden, maar reed door en kwam vervolgens in botsing met een personenauto die richting Oostkapelle reed. De man kwam ten val en werd door een toegesneld ambulanceteam onderzocht.

De scooterrijder bleek niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. Wel kreeg hij van de verpleegkundige een wekadvies. De man en de vrouw die in de personenauto zaten bleven ongedeerd. De politie heeft van beide partijen gegevens genoteerd. Ze konden allemaal hun weg zelfstandig vervolgen. Wel liepen zowel de snorfiets als de auto schade op.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750