Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Minderjarigen betrapt op openbare dronkenschap

Toegevoegd: 08-09-2019, 10.34 uur
Minderjarigen betrapt op openbare dronkenschap
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In het centrum van Goes zijn vannacht drie minderjarige jongeren betrapt op openbare dronkenschap.

Politieagenten en buitengewoon opsporingsambtenaren hielden in de nacht van zaterdag op zondag zoals gebruikelijk toezicht rondom de diverse horecagelegenheden in het centrum van de stad. Hierbij werden twee jongeren van 16 jaar betrapt op openbare dronkenschap. Zij werden, net als een derde minderjarige, doorgestuurd naar HALT.

Tijdens de surveillance werd ook nog zeker één wildplasser betrapt en beboet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet Cijsouw (10-9-2019 om 13:14)
Ouderlijk gezag ontaard in ouderlijk gelach
Michel (10-9-2019 om 10:57)
We zijn allemaal jong geweest, dronken ook bier en waren ook weleens zat. Maar ik moest de andere dag niet klagen over ziek zijn, mijn vader zei altijd sĀ“avonds een vent de andere dag ook een vent en gaan werken.
Jankerds (9-9-2019 om 18:43)
Komisch, vroeger was de minimaal vereiste leeftijd om alchohol te nuttigen 16 jaar. Alle zeurkousen hebben evengoed gedronken op die leeftijd! Of je hebt een saai leven gehad, ga niet mensen die van het leven bekritiseren omdat JIJ nooit leuke dingen heb gedaan. Dus jan en Boogaard, succes met je saaie leven ;)
Goesenaar (9-9-2019 om 05:43)
Denk dat er niemand problemen heeft met iemand die wat biertjes nuttigt. Het probleem zit het hem in dat debiele gedrag wat sommige mensen vertonen. Gooien met flesjes of glazen, schreeuwen, ruzie zoeken, niet voor rede vatbaar zijn, aan een ander zijn spullen zitten, wildplassen. Chapeau dat dit soort mensen aangepakt worden. Een ander hoeft immers geen last te hebben van een dronken figuur.
NietTrotsOpZeeland (9-9-2019 om 05:16)
En dit is weer een van de honderden voorbeelden waarom zeeland vergrijsd. De jongeren gaan veel liever naar een stad waar ze niet behandeld worden als criminelen bij een avondje uit. Dit kan in Zeeland niet. Mensen die dit overlast vinden hebben geen jeugd gehad of zijn 80+ en vinden de postbode sochtends ook overlast. Zeeland bah zou er nooit meer terug naartoe willen.
Pubers (9-9-2019 om 00:01)
Wildplassen kreeg je vroeger ook een bekeuring voor. Prima. Maar ja openbaar dronkenschap. Hoe wordt dat gemeten? Luidruchtig en zwaar dronken of jolig en 2 biertjes op. Liever 2 biertjes en jolig dan zwaar onder de pillen oid. Er moet nog wel wat te feesten zijn!