Minderjarigen betrapt op openbare dronkenschap

Toegevoegd: 08-09-2019, 10.34 uur

Minderjarigen betrapt op openbare dronkenschap
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In het centrum van Goes zijn vannacht drie minderjarige jongeren betrapt op openbare dronkenschap.

Politieagenten en buitengewoon opsporingsambtenaren hielden in de nacht van zaterdag op zondag zoals gebruikelijk toezicht rondom de diverse horecagelegenheden in het centrum van de stad. Hierbij werden twee jongeren van 16 jaar betrapt op openbare dronkenschap. Zij werden, net als een derde minderjarige, doorgestuurd naar HALT.

Tijdens de surveillance werd ook nog zeker één wildplasser betrapt en beboet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (8-9-2019 om 22:54)
Kan en boogaard ooit jong geweest toen mochten we nog drinken op onze 16de wij hebben hier nooit last van gehad hun nu wel dus zwijg alsjeblieft
Kees B (8-9-2019 om 20:13)
De overheid gaat steeds een stapje verder om alles aan banden te leggen. Kijk naar het rookverbod wat compleet aan het doorslaan is. Nu ze dit nagenoeg hebben uitgeroeid gaan ze het alcohol gebruik te lijf. Vervolgens het donor register waar we zonder te vragen worden ingezet op Ja. De overheid beslist in feite al wat er met jou gebeurd als je geen actie onderneemt in de papieren. Terug naar dit artikel, Ik was zelf 15 jaar toen ik voor het eerst een biertje dronk in de disco. Geen id kaarten of handhavers in je nek, het was gewoon gezellig. De jeugd onder de 18 gaat nu zoeken naar alternatieven als ze niks mogen drinken. En die zijn er nu volop in de vorm van witte poeder en pillen. Van mij mogen ze een biertje drinken!!
Bas (8-9-2019 om 20:05)
Hebben weer niets beters te doen zo te zien jan is zelf nooit jong geweest toen jij 16 was dronk je ook waarschijnlijk bier dus waarom deze gasten niet. Vind het juist triest laat ze belangrijkere zaken oplossen inplaats van mannetjes van 16 oppakken komop zeg.
Peter (8-9-2019 om 19:44)
Liep Zaterdag middag met mijn over de grote markt in Goes werden we aangesproken door wat jongens en wat buitenlanders of we even naar de koffieshop wilde gaan om voor hen wiet te kopen , ten eerste rook ik zelf niet en ten tweede zoek het lekker uit ,en zijn door gelopen en dan krijg je nog een grote mond ook , ik wou nog terug gaan maar het waren er teveel. En je maak je druk om niks.
Mijn mening (8-9-2019 om 19:39)
@boogaard, wat denkt u??? Gewoon in de kroeg natuurlijk!! Ik vraag me werkelijk af of u ook jong geweest bent en zelf dingen hebt ondekt in het leven. Als je niet zelf iets ervaart kun je er ook niet van leren.
Mijn mening (8-9-2019 om 18:45)
Je kan beter met een jaar of 16 te ver gaan met drank. Naar mijn verleden kijkend wist ik snel hoever ik kon gaan, kortom vroeg geleerd is oud gedaan. Al dat oeverloze gezeur over wat wel of niet mag, nog even en je moet melden dat je moet Poepen.