Vrouw gewond bij botsing met scooterrijder

Toegevoegd: 08-09-2019, 10.35 uur

Vrouw gewond bij botsing met scooterrijder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg is fietsster gewond geraakt bij een botsing met een scooter. Dat gebeurde zaterdag ter hoogte van de Oosterscheldestraat.

Het slachtoffer, een 70-jarige vrouw uit Vlissingen, wilde rond 15.40 uur vanaf de Nieuwe Vlissingseweg linksaf slaan naar de Oosterscheldestraat. De scooterrijder kon niet op tijd remmen en er vond een botsing plaats. De vrouw kwam ten val en hield hier een hoofdwond aan over.

De fietsster is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. De scooterrijder, een 16-jarige inwoner van Arnemuiden, bleef ongedeerd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750