Man met 30 centimeter lang mes in Terneuzen

Toegevoegd: 08-09-2019, 10.39 uur

De eigenaar, een 30-jarige Terneuzenaar, zal nog verder worden gehoord.
De eigenaar, een 30-jarige Terneuzenaar, zal nog verder worden gehoord.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is een man in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden omdat hij een bijna dertig centimeter lang mes op zak had.

Omstanders wezen agenten rond 04.10 uur op de man omdat hij zich recalcitrant gedroeg. De man bevond zich op dat moment in de Nieuwstraat. De agenten zagen dat de man iets in een vuilnisbak gooide en stelden een onderzoek in. Het ‘iets’ bleek een zogeheten foudraal te zijn, een tas met in dit geval een mes.

De man werd vervolgens opgepakt in verband met wapenbezit en het overtreden van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).  De 30-jarige Terneuzenaar zal worden gehoord en vervolgens zal het Openbaar Ministerie (OM) de zaak verder oppakken.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boer henk (8-9-2019 om 13:55)
Mooi mesje..
Jan (8-9-2019 om 12:42)
Dan heb je echt ballen om al met een mes van huis te gaan , verlopig maar ff wat langer in het schuurtje laten zitten en de sleutel weggooien