Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man krijgt klap op neus onder ogen van agenten

Toegevoegd: 08-09-2019, 10.48 uur
Man krijgt klap op neus onder ogen van agenten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 27-jarige man uit Vlissingen is zondagochtend vroeg in zijn woonplaats aangehouden in verband met een mishandeling.


Surveillerende agenten die bezig waren de met een horecadienst zagen dat voor een horecazaak aan de Nieuwendijk iemand met gebalde vuist op de neus werd geslagen. Het slachtoffer verklaarde de dader niet te kennen en ook niet te weten waarom hij het doelwit was. De 23-jarige Vlissinger deed aangifte.

De agenten die de mishandeling zagen gebeuren, zaten op dat moment in een auto. De verdachte rende weg in de richting van de Sarazijnstraat. De dienders achtervolgden de man te voet en op de fiets.  Ze achterhaalden hem op het plein Vierwinden en hebben hem daar rond 05.00 uur aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vmbo (9-9-2019 om 09:16)
Jan vind het kennelijk normaal om geweld te gebruiken als hem iets niet zint; dit maakt hem wel degelijk een gevaar voor de samenleving en dat heeft niks met “vroeger” te maken.
Jan de filatroop (8-9-2019 om 22:28)
@jan..wat een prietpraat jan..zinloos geweld moet niet de normaalste zaak van de wereld zijn..de straffen hiervoor zijn m.i.nog te laag
Rick (8-9-2019 om 19:42)
Beste Jan, "5 minuten later "DRONK" je met elkaar een biertje... vliegen prikken niet en: "KRIJG ballen". Moest dit toch even kwijt ;-)
Jan (8-9-2019 om 12:37)
Toen ik jong was sloeg je elkaar op de bek en 5 minuten later drinkte je één biertje met elkaar,nu doen ze aangifte voor één vlieg die hen prikt,kom op mensen groei op en krijgt ballen