Weerbericht:
Vandaag en morgen stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk Cadzand eist leven 22-jarige man

Toegevoegd: 08-09-2019, 20.32 uur - Update: 08-09-2019, 23.15 uur
Door: Roland de Jong

CADZAND - Een eenzijdig verkeersongeluk op de Vierhonderdpolderdijk in Cadzand heeft zondagavond een leven geëist. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.


Omstreeks 19.00 uur ging door onbekende oorzaak een 22-jarige man uit Cadzand op een bromfiets onderuit bij een bocht. Hij botste vervolgens tegen een stenen pilaar bij een erfafscheiding. Na de melding werd een ambulanceteam met spoed ter plekke gestuurd maar het slachtoffer overleed ter plekke. Zijn familie is volgens de politie geïnformeerd.

De politie heeft de weg afgezet en de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) gaat sporenonderzoek doen.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirgni (9-9-2019 om 16:04)
Wat vreselijk om op deze jonge leeftijd zo om het leven te komen. Heel veel sterkte toegewenst voor de ouders van deze jongeman.
exportzeeuw (9-9-2019 om 08:24)
22 jaar en dan op deze manier om het leven komen. veel sterkte aan de nabestaanden .
Cookie-instellingen beheren