Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonde bij ongeluk langs N57 Serooskerke (W)

Toegevoegd: 09-09-2019, 22.39 uur
Door: Manfred Berrevoets

SEROOSKERKE (W) - Bij een ongeval op de parallelweg van de N57 ter hoogte van Serooskerke (W) is vanavond een 19-jarige man uit Vlissingen gewond geraakt.


Rond 21.45 uur maakte de politie melding van een ongeluk. Er is een ambulance ingezet waarin het slachtoffer is behandeld. De man is vervolgens op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis in Goes gegaan.

Bij het ongeval was tenminste één motor betrokken, welke vermoedelijk in een scherpe bocht de sloot is ingereden. Agenten hebben in de sloot gezocht naar de kentekenplaat van het voertuig. Wat er precies is gebeurd is niet duidelijk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rob (10-9-2019 om 19:46)
Deze motor was idd te zwaar qua vermogen maar jij heb vroeger nooit dingen gedaan die niet mochten?? Hij is 19 en is gek van motorrijden wat die gedaan heeft was niet goed motor staat voorlopig achter slot en grendel en zal er weer uitkomen als hij er op mag rijden Hij is genoeg gestraft en ben allang blij dat het met een gebroken pols is gebleven
Piet Cijsouw (10-9-2019 om 16:29)
Misschien niet het juiste rijbewijs voor het bereden vermogen?? Zielig dat het zo afloopt.
Anoniem (10-9-2019 om 14:14)
19 jaar, is deze motor dan niet te zwaar qua vermogen? En geen kenteken gevonden beetje vreemd. Hoe dan ook sterkte voor de rijder en ouders
Cookie-instellingen beheren