Weerbericht:
Volop zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Automobilist onder invloed van drugs

Toegevoegd: 10-09-2019, 10.59 uur
Automobilist onder invloed van drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

HULST - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag rond 01.00 uur de bestuurder van een personenauto staande gehouden aan de Zandstraat in Hulst. Hij bleek onder invloed te rijden.


De bestuurder van de auto, een 21-jarige inwoner van Hulst, moest een speekseltest ondergaan waaruit bleek dat hij reed onder de invloed van THC, de werkzame stof van hasj en wiet. Een GGD-arts is ter plaatse gekomen op het politiebureau om van de man een bloedmonster af te nemen. Dit monster zal door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) worden onderzocht.

Op basis van de uitslag zal de Officier van Justitie beoordelen wat er met het rijbewijs van de man gaat gebeuren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JFK (10-9-2019 om 15:44)
het is inmiddels bij iedereen bekent dat er in Hulst en omgeving volop drugs te verkrijgen zijn, dit is een toevalstreffer. Er zouden veel meer controles gedaan moeten worden OOK op alcohol. En als men dan toch aan het controleren is neem dan de verlichting mee en de trekhaak voor het kenteken!!!!!