Weerbericht:
Zwaar bewolkt en regen, vannacht tijdelijk droger. Morgen regenachtig.
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger knock-out geslagen door plaatsgenoot

Toegevoegd: 10-09-2019, 11.03 uur
Vlissinger knock-out geslagen door plaatsgenoot
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Een man uit Vlissingen is maandagavond in zijn woonplaats aangehouden door de politie. Hij wordt ervan verdacht eerder op de dag een 73-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld.


Volgens getuigen die het voorval zagen gebeuren, kwam de verdachte zijn woning aan de Breewaterstraat uit toen het slachtoffer zijn auto parkeerde in de Noordzeestraat. Door nog onbekende oorzaak ontstond er een woordenwisseling tussen de verdachte en het slachtoffer. De verdachte zou vervolgens de 73-jarige man knock-out hebben geslagen.

Een van de getuigen heeft het slachtoffer daarna terug naar zijn woning gebracht. Daar is toen een ambulance ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis. Hij bleek geen letsel opgelopen te hebben en mocht dezelfde dag weer terug naar huis.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling. De politie doet onderzoek naar de zaak. De aangehouden verdachte zit nog vast en zal vandaag verder gehoord worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750