Weerbericht:
Perioden met zon en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden voor overval Zierikzee

Toegevoegd: 10-09-2019, 12.28 uur
De politie heeft een eerste verdachte aangehouden.
De politie heeft een eerste verdachte aangehouden.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Tim Koster

ZIERIKZEE - In het onderzoek naar de overval aan de Anna van Saksenlaan in Zierikzee op 31 augustus heeft de politie dinsdagmorgen een verdachte aangehouden.


Een rechercheteam van de politie is de verdachte na onderzoek op het spoor gekomen. De man wordt volgens de politie verdacht van betrokkenheid bij de overval. Na zijn aanhouding is er door agenten een huiszoeking gedaan. Hierbij werden enkele goederen in beslag genomen die mogelijk relevant kunnen zijn voor het onderzoek. Om wat voor goederen het gaat wil de politie in kader van het onderzoek niet zeggen.

De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij zal worden gehoord door rechercheurs. Het politie-onderzoek wordt voortgezet. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet Cijsouw (13-9-2019 om 15:11)
Knap speurwerk, indien betrokkenheid bewezen zwaar straffen die flinkerds
Cookie-instellingen beheren