Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
120 files van totaal 441 km

Flinke vertraging na ongeval in tunnel

Toegevoegd: 10-09-2019, 19.00 uur
Flinke vertraging na ongeval in tunnel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

BORSSELE - Een verkeersongeval in de Westerscheldetunnel heeft dinsdag aan het einde van de middag voor een flinke vertraging in het verkeer gezorgd aan de kant van Zeeuws-Vlaanderen.


Het ongeval gebeurde rond rond 16.45 uur in de Oostbuis richting Borssele. Volgens de website van de Westerscheldetunnel betrof het een aanrijding tussen meerdere voertuigen. Door het ongeval is buiten de tunnel een file ontstaan van minstens vier kilometer.

Ook de Noordbuis van de Sluiskiltunnel is door de ontstane file enige tijd afgesloten geweest. Het verkeer werd omgeleid via de Sluiskilbrug. Tegen 17.45 uur waren de betrokken voertuigen in de Westerscheldetunnel geborgen en kon de tunnel, met een snelheidsbeperking, weer open.

Er zijn geen andere hulpdiensten ingezet voor het ongeval. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren