Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk in Kapelle

Toegevoegd: 12-09-2019, 13.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Bij een botsing in Kapelle zijn vanmorgen twee personen gewond geraakt.


Rond 11.20 uur kwamen er op de Noordweg (N670) ter hoogte van de Plasweg twee personenauto’s met elkaar in botsing. Er zijn twee personen met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van het letsel van de gewonden is nog niks bekend gemaakt.

De Noordweg is na het ongeval volledig afgesloten. Ee bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de zwaar beschadigde voertuigen weg te spelen. Naar de toedracht van de botsing wordt nog onderzoek gedaan


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (12-9-2019 om 18:34)
@Jan Eertink, fijn dat u het zo goed weet. Misschien ook de verzekering inlichten?
Jan Eertink (12-9-2019 om 15:48)
Beide voertuigen aan de linkervoorzijde beschadigd. De weg is daar toch breed genoeg om elkaar in het tegemoetkomen te missen. Kennelijk is/zijn een (1) of beide bestuurders teveel in de rijrichting van de ander gekomen. Naar de oorzaak of reden hiervan kun je van alles bedenken. Wat een feit is dat een (1) of beide bestuurders niet bezig is/zijn geweest met oplettend autorijden.
Cookie-instellingen beheren