Twee mannen opgepakt voor vernieling

Toegevoegd: 12-09-2019, 13.35 uur

Twee mannen opgepakt voor vernieling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - In een woning aan de Albert Joachimikade in Goes zijn woensdagavond rond 23.00 uur twee verdachten aangehouden wegens vernieling van een portiek in een appartementencomplex.

Door een getuige werd gezien dat de twee mannen een meterkast en zaken in het portiek vernielden. De politie kwam ter plaatse en hield de twee mannen aan in een woning. Agenten namen een verklaring op van de getuige en ook wordt een aangifte opgenomen van de woningbouwvereniging die eigenaar is van het complex.

De twee mannen uit Goes, een van 48 en een van 37, zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en zullen daar vandaag gehoord worden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Max (12-9-2019 om 18:56)
Woning staat bekend bij politie en gemeenste maar word niks aan gedaan door de RWS en de Gemeente heel jammer dit