Weerbericht:
Vandaag grijs, meest droog. Donderdag bewolkt en wat regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Oorzaak brand hotel Philippine onduidelijk

Toegevoegd: 12-09-2019, 14.01 uur
De brand in Philippine.
De brand in Philippine.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Tim Koster

PHILIPPINE - Onderzoek naar de brand die begin augustus woedde in een hotel in Philippine heeft aangetoond dat de oorzaak van de brand niet te achterhalen is. Zo laat de politie weten.


Op 6 augustus brak er brand uit bij het pas verbouwde hotel Marie aan de Waterpoortstraat. Het hotel werd hierbij grotendeels verwoest. De brandweer had in eerste instantie niet het vermoeden dat er sprake was van brandstichting, maar kon dit ook niet uitsluiten. De politie stelde daarop samen met het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) een onderzoek in.

Uit het onderzoek is gebleken dat niet aan te tonen is dat er sprake is van brandstichting. Het onderzoek wordt afgesloten tot het moment dat er nieuwe informatie beschikbaar komt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750