Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Weer aanhoudingen overval Zierikzee

Toegevoegd: 12-09-2019, 18.31 uur
De technische recherche bij de woning in Zierikzee.
De technische recherche bij de woning in Zierikzee.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Tim Koster

ZIERIKZEE - In het lopende rechercheonderzoek naar de poging tot een woningoverval in Zierikzee zijn een man en een vrouw aangehouden. Dat maakte de politie vandaag bekend.

De poging van de overval vond plaats op zaterdag 31 augustus aan de Anna van Saksenlaan. Allebei de verdachten zijn aangehouden op Schouwen-Duiveland. De vrouw werd woensdag al aangehouden, de man donderdag. Zij zijn ingesloten in een politiecellencomplex en zitten in beperking. Ze mogen alleen contact hebben met hun advocaat.

Op dinsdag 10 september is er door de politie ook al een aanhouding verricht. Toen werd een man aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij de overval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750