Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Agenten gewond bij aanhouding doorrijder

Toegevoegd: 13-09-2019, 18.04 uur
Agenten gewond bij aanhouding doorrijder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Donderdagavond is een 38-jarige man uit Axel aangehouden. Hij wordt verdacht van doorrijden na een aanrijding in de Offenbachstraat in Terneuzen.

Omstreeks 20.20 uur rijdt de verdachte met zijn voertuig tegen twee andere voertuigen aan waardoor flinke schade ontstaat. In plaats van te stoppen, rijdt de man door. Omdat de kentekenplaat door een getuige is genoteerd, kon de brokkenmaker snel achterhaald worden.

Zijn aanhouding ging echter niet zonder slag of stoot. De man is onder invloed van drugs en raakt totaal buiten zinnen tijdens zijn aanhouding. Er ontstaat een hevige worsteling. Pas nadat er versterking is opgeroepen kon de man geboeid afgevoerd worden.

De verdachte was zo excessief gewelddadig dat er zes agenten aan te pas moesten komen om hem onder controle te houden. Enkele agenten zijn daarbij gewond geraakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (15-9-2019 om 19:29)
Inderdaad gewoon met de gummiknuppel op inslaan, doet Guardia Civil in Spanje ook. Binnen no time vegen die een plein schoon met herriemakers. Ik zeg snoeihard optreden! Respect voor het gezag
Willem (15-9-2019 om 07:45)
In zulke gevallen moet de politie een taser gebruiken. Of een hond inzetten.
Michel (14-9-2019 om 09:02)
Volgende keer de knuppel over zijn sodemieter halen. En voorlopig opsluiten die handel
john (14-9-2019 om 07:24)
Zes politiemensen ,en waar nog enkele van gewond zijn geraakt door 1 man ,ik vraag me af wat deze axelaar geslikt of gesnoven heeft ,dit is toch iets meer geweest dan een pilletje of een snuifje coke
Ja-Ja (14-9-2019 om 06:49)
Die kracht en onvoorspelbaar gedrag komt door de drugs. Personen worden er een stuk sterker door. Daarom word het ook in de "sport"gebruikt door vele. Hier zou een stroomstootwapen goed van pas gekomen zijn.
KV (13-9-2019 om 20:29)
Voor altijd rijbewijs afpakken, alle kosten laten betalen en een tijdje opsluiten zulke mensen.