Weerbericht:
Eerst enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ernstig ongeval tussen scooter en tractor

Toegevoegd: 13-09-2019, 21.52 uur
Door: Manfred Berrevoets

OUDELANDE - Bij een ernstig ongeluk in Oudelande zijn vrijdagavond twee personen gewond geraakt.

Rond 18.15 uur vond er op de Kruipuitsedijk een aanrijding plaats tussen een scooter en een tractor. Volgens de politie maakte de bestuurder van de scooter een rare manoeuvre en botste vervolgens tegen de tractor aan.

Op de scooter zaten twee mannen die beide ten val kwamen. Eén van de mannen raakte zwaargewond. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn ingezet. De helikopter is uiteindelijk niet meer ter plaatse geweest. Over de ernst van de verwondingen van de slachtoffers is op dit moment nog niks bekend. Beide waren wel aanspreekbaar.

De verkeerspolitie heeft ter plaatse onderzoek gedaan en de scooter meegenomen voor onderzoek. De bestuurder van de scooter is aangehouden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750