Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man overleden na ongeval op trailerhelling

Toegevoegd: 14-09-2019, 11.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

SEROOSKERKE (SD) - Een 55-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland is vanmorgen bij Serooskerke (SD) om het leven gekomen. Het slachtoffer werd overreden door zijn eigen bestelauto.


De hulpdiensten rukten rond 09.15 uur massaal uit voor het ongeval in de haven nabij de Serooskerkseweg (N57). Twee ambulances, een traumahelikopter en de brandweer werden opgeroepen. Direct is gestart met de reanimatie van het slachtoffer.

De traumahelikopter landde en heeft assistentie verleend. Ondanks alle inspanningen van de hulpdiensten is het slachtoffer ter plaatse overleden. Opgeroepen duikers van de brandweer zijn niet meer ter plaatse geweest. Brandweerlieden van een tankautospuit verleenden assistentie.

Volgens een woordvoerster van de politie is de man vermoedelijk op de trailerhelling door zijn eigen auto overreden. Specialisten doen op dit moment onderzoek naar de toedracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (14-9-2019 om 23:17)
Ik wil de nabestaanden veel kracht en sterkte toewensen. En ook de hulpverleenders.
wim (14-9-2019 om 19:25)
Vreselijk om dat te lezen als je zo aan het einde komt van je leven,bij deze wensen we de nabestaande veel sterke toe.
Saskia (14-9-2019 om 17:40)
Heel veel sterkte toegewenst voor fam en nabestaanden
JO JO (14-9-2019 om 11:32)
Afschuwelijk wat een bericht, vanmorgen nog van huis "tot straks " en dan.... stilte er komt geen straks meer, Je weet niet wat te zeggen, alleen heel veel sterkte en kracht toegewenst voor de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren