Weerbericht:
Wisselend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dronken automobilist botst tegen boom

Toegevoegd: 15-09-2019, 00.51 uur
Foto 5 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ex-middelburger (15-9-2019 om 10:13)
Gelukkig dat hij niemand mee heeft genomen en blij dat het zo afgelopen is. Mensen met alcohol op mogen zich van mij allemaal kapot rijden, en alle schade uiteraard hiervan zelf betalen. Dus ook de kosten van de ambulance, helikopter en politie. Daar komt nog bij de schade aan de natuur en het slepen van zijn auto.
Rien (15-9-2019 om 10:11)
Potentiele moordenaar (er wordt daar namelijk ook veel gefietst en gewandeld.
Piet Cijsouw (15-9-2019 om 09:44)
Wat was het weer gezellig gisteravond. Dat hulpverleners bij nacht en ontij klaarstaan hoort maar zo
bram (15-9-2019 om 05:17)
En maar denken dat je gewoon kan deelnemen aan het verkeer als je je zelf hebt vol gezopen met alcoholische drankjes. Hoe stom en dronken moet je zijn om dan ook nog te denken dat je gelijk hebt. Ongelooflijk dit soort gedrag. Draai de zaken eens om: Jij loopt op straat en zo'n dronken tor rijdt jou het ziekenhuis in. Ik denk toch echt dat je dan een andere mening hebt. Maar o.k. jij was het dus het moet kunnen!! Nou geloof me, het kan echt niet !!