Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Politie vindt trouwjurk in afvalbak

Toegevoegd: 15-09-2019, 01.25 uur
De gevonden trouwjurk.
De gevonden trouwjurk.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

SCHORE - De politie heeft afgelopen donderdag in een afvalbak bij Schore een trouwjurk gevonden. Agenten doen een oproep aan mensen of iemand deze mist.


De vondst werd gedaan ter hoogte van het praathuisje aan de Schoorse Zeedijk. “Deze bijzondere vondst zou zo maar eens door iemand gemist kunnen worden, tenminste dat kunnen wij ons goed voorstellen.” schrijft het Politieteam Oosterscheldebekken op Facebook.

Mensen die weten van wie de jurk is kunnen dit melden aan de wijkagenten van de gemeente Kapelle of bellen met de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (15-9-2019 om 07:35)
Misschien heeft de bruid dat liedje gehoord ;trouw niet voor je veertig bent .
bram (15-9-2019 om 05:05)
Pfhoee, gelukkig zat de bruid er niet meer in, maar toch vraag je je af, wat is hier dan toch gebeurt? Ruzietje of zoiets of gewoon baldadigheid. Ik hoop op het laatste, alhoewel dit niet in mijn straatje ligt. Hoe dan ook, er gebeuren rare dingen in Zeeland.