Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, morgen meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 54 km

Politiehond twee keer ingezet

Toegevoegd: 15-09-2019, 12.48 uur
Politiehond twee keer ingezet
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

GOES - De politie heeft in Goes in de nacht van zaterdag op zondag meerdere aanhoudingen verricht met behulp van een politiehond. Zo laat men via social media weten.


Diensthond Barry is uiteindelijk tot twee keer toe in actie gekomen. Bij de eerste melding werden Barry en zijn geleider opgeroepen voor de melding van een man die met een mes dreigde. Door het inzetten van de politiehond kon de man snel overmeesterd worden.

Later in de nacht zocht diensthond Barry ook nog naar een persoon op een schoolterrein. De verdachte kon opgespoord worden en is aangehouden op verdenking van inbraak c.q. diefstal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kylo Ren (1-10-2019 om 12:20)
Love you, Barry! Je bent een lieve hond..
Diyon (17-9-2019 om 16:56)
Hahahha Barry heeft scherpe tanden daar kwam ik snel achter hij beet in mijn kuit maar ik aaide de hond gewoon later werd hij terug geroepen. Barry heb ik niks kwalijk genomen hij deed zijn werk.
Jos Docwell (15-9-2019 om 22:18)
Goed werk Barry!
Jose (15-9-2019 om 19:38)
Lekker dier die Barry, kun je beter mee knuffelen dan vechten denk ik.Als ik de geleider van deze politie medewerker was zou ik hem even te laat het bevel geven te stoppen. Maar dan krijg je als geleider, politieman en/of vrouw weer een heleboel gezeik mee.
Fabiola (15-9-2019 om 13:23)
“Go Barrichello Go”