Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksterweekeinde, zondag tijdelijk wat meer bewolking
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man mishandeld met boksbeugel

Toegevoegd: 15-09-2019, 13.09 uur
Man mishandeld met boksbeugel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

GOES - Agenten hebben gisteravond aan de Oostwal in Goes een man aangehouden op verdenking van mishandeling. De aangehouden man, een 31-jarige man uit Goes, zou iemand geslagen hebben met een boksbeugel.

Het slachtoffer, een 19-jarige man ook uit Goes, kreeg rond 20.20 uur door nog onbekende oorzaak ruzie met de verdachte. De verdachte sloeg daarna enkele tanden uit de mond van het slachtoffer met een boksbeugel.

 De politie heeft de verdachte ingesloten, hij handelde onder de invloed van alcohol en zit nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (16-9-2019 om 12:58)
ben het volkomen eens met Ja-Ja .maar dat is tegenwoordig het grote probleem .met verzachtende omstandigheden komt je tegenwoordig bijna met alles weg .daarom wordt het steeds gekker .zwaardere straffen en alle schade laten vergoeden .dat gaat misschien afschrikkend werken en dan gaan zulke idioten wel twee keer nadenken
Ja-Ja (16-9-2019 om 09:02)
Niks verzachtend van persoon was onder invloed. Doe je iets met drank of drugs gewoon berechten. Drank en drugs neem je zelf tot je..
Jan de filatroop (15-9-2019 om 22:36)
Wanneer iemand met zulke wapens op zak loopt in het uitgaansgebied is die er waarschijnlijk op voorhand op uit om mensen zwaar letsel toe te brengen!hopelijk maakt de officier van justitie korte metten met deze persoon
Mijn mening (15-9-2019 om 14:35)
Als je met wapens op stap gaat dan is het wat mij betreft voorbedachte rade. Ongeacht wat er vooraf ging is dit geen normale confrontatie. Dader opsluiten en alle kosten laten vergoeden.