Weerbericht:
Veel zon, morgen enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Flinke vechtpartij mosselfeest Vrouwenpolder

Toegevoegd: 15-09-2019, 17.46 uur
Flinke vechtpartij mosselfeest Vrouwenpolder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VROUWENPOLDER - Bij een vechtpartij tijdens het mosselfeest in Vrouwenpolder is zaterdagnacht een persoon gewond geraakt. De twee verdachten, 19 en 20 jaar, konden al snel aangehouden worden.

Rond middernacht ontvangt de meldkamer de melding van een flinke vechtpartij aan de Dorpsdijk waarbij verschillende mensen betrokken zijn. Omdat het op dat moment druk is in Vrouwenpolder in verband met het mosselfeest, stuurt de politie meerdere eenheden ter plaatse.  Als de agenten arriveren blijken de onrustschoppers al te zijn vertrokken.

Een 25-jarige Middelburger is na de vechtpartij gewond achtergebleven. Hij heeft in eerste instantie geprobeerd de boel te sussen waarna de verdachten zich tegen hem keerden. Deze hebben de Middelburger geschopt en geslagen. Na een laatste karateschop gaan ook zij er vandoor.

Omdat bekend was wie de verdachten waren konden zij enige tijd later al in Middelburg aangehouden worden. De mannen zijn voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex en zitten nog vast. Het slachtoffer heeft zich laten nakijken door een arts.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem! (16-9-2019 om 20:21)
Jammer dat er staat dat er maar 1 gewonde was.... ik was er bij en het waren en duidelijk veel meer!
@anoniem (16-9-2019 om 11:52)
@anoniem: wat verwacht je anders te lezen op deze pagina? Dat er weer een geitje is geboren op de kinderboerderij? Deze site is er speciaal voor dit soort nieuws!
anoniem (16-9-2019 om 11:29)
Is er ook positief nieuws?? Je leest in de media alleen geweld. Geen wonder dat mensen denken dat e.e.a. normaal is. Als er geen rotzooi is dan is er wel een bus c.q. treinongeval in India o.i.d. Ga als vrijwillger o.a. met de hedendaagse jeugd om. Leuke mensen, nooit geen problemen maar daar lees je nooit iets over. Op TV hetzelfde. Oproep aan de media dus: zorg eens voor wat positief nieuws. M.v.G.
onzin (16-9-2019 om 11:02)
de 25-jarige middelburg gooide een biertje bij de “onrustschopper” naar binnen in zijn auto toen hij wou vertrekken. terecht klappen gekregen
TT (16-9-2019 om 08:04)
Wat een feest weer. Het is altijd wel weer bal op een feest. De helden zijn aangehouden, dat is positief.