www.hvzeeland.nl

Flinke vechtpartij mosselfeest Vrouwenpolder

Toegevoegd: 15-09-2019, 17.46 uur

Door: Tim Koster

VROUWENPOLDER - Bij een vechtpartij tijdens het mosselfeest in Vrouwenpolder is zaterdagnacht een persoon gewond geraakt. De twee verdachten, 19 en 20 jaar, konden al snel aangehouden worden.

Rond middernacht ontvangt de meldkamer de melding van een flinke vechtpartij aan de Dorpsdijk waarbij verschillende mensen betrokken zijn. Omdat het op dat moment druk is in Vrouwenpolder in verband met het mosselfeest, stuurt de politie meerdere eenheden ter plaatse.  Als de agenten arriveren blijken de onrustschoppers al te zijn vertrokken.

Een 25-jarige Middelburger is na de vechtpartij gewond achtergebleven. Hij heeft in eerste instantie geprobeerd de boel te sussen waarna de verdachten zich tegen hem keerden. Deze hebben de Middelburger geschopt en geslagen. Na een laatste karateschop gaan ook zij er vandoor.

Omdat bekend was wie de verdachten waren konden zij enige tijd later al in Middelburg aangehouden worden. De mannen zijn voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex en zitten nog vast. Het slachtoffer heeft zich laten nakijken door een arts.