Weerbericht:
Veel zon, morgen enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Graffitispuiter op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 15-09-2019, 18.09 uur
Graffitispuiter op heterdaad betrapt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Een 19-jarige graffitispuiter is in de nacht van zaterdag op zondag in Middelburg op heterdaad betrapt.

Een getuige ziet de Middelburger rond 00.20 uur aan de Rijnstraat een elektriciteitskast bespuiten en belt de politie. Agenten die ter plaatse komen verhoren de verdachte ter plaatse en nemen zijn spuitbussen in beslag. Tegen de ‘kunstenaar’ is proces-verbaal opgemaakt.

Eind augustus werd er in Middelburg ook al een graffitispuiter op heterdaad betrapt. Een 25-jarige Let, zonder vaste woon- of verblijfplaats, is toen opgepakt voor de vernieling van een luik en gemeente-eigendommen. 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remo (16-9-2019 om 16:44)
En ? was het mooi ? Die let deed trouwens geen graffiti, die was met een viltstift aan het kliederen en dat valt niet onder graffiti. @wil, Die let mag gewoon bij hem thuis in letetiƫ de boel gaan vernielen als hij het er niet mee eens is hoor. Wie weet is dat normaal daar, geen idee.
Martin de Neef (16-9-2019 om 14:03)
@ Wil: op basis waarvan concludeer je dat?
Wil (16-9-2019 om 09:49)
Jongens jullie zien het, graffiti spuiten kan alleen als nederlander zijnde. Een let word gelijk opgepakt en krojgt een veel heftigere straf.