Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon op straat overleden bij winkelcentrum

Toegevoegd: 16-09-2019, 11.36 uur
Door: Tim Koster

GOES - Bij het winkelcentrum aan de Beukenstraat in Goes is maandagmorgen enige tijd een persoon gereanimeerd. De reanimatie heeft niet mogen baten.


De melding van de reanimatie op de hoek met de Notestraat kwam rond 10.15 uur bij de hulpdiensten binnen. Twee ambulances, vijf politievoertuigen en een politiemotor rukten uit. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam, die op dat moment nog in Nisse stond, werd gealarmeerd.

Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten is het slachtoffer ter plaatse overleden. De helikopter landde in de omgeving op een rotonde aan de Elvis Presleylaan. Rond 11.00 uur is de traumahelikopter terug opgestegen.

Het incident trok veel bekijks. De politie heeft de straat langs het winkelcentrum ten tijde van het incident deels afgesloten voor verkeer.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Truus (16-9-2019 om 15:23)
"Het incident trof veel bekijks" altijd schandalig om uitgebreid te staan kijken als er iemand op de grond ligt die hulp krijgt, je zal er zelf maar liggen!
bram goeree (16-9-2019 om 12:59)
sterkte voor de nabestaanden