Weerbericht:
Zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Busje op z’n kant bij botsing Serooskerke (SD)

Toegevoegd: 17-09-2019, 10.28 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (SD) - Bij een aanrijding op de N59 bij Serooskerke op Schouwen-Duiveland is dinsdagochtend een bestelbus op zijn kant terecht gekomen.

De bestuurder van de bestelbus kwam omstreeks 08.05 uur in botsing met een kleinere bestelauto. Dat gebeurde op de kruising Provincialeweg (N59) - Serooskerkseweg (N59) - Delingsdijk (N653). Er werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar geen van de betrokkenen moest mee naar het ziekenhuis.

De beide voertuigen raakten beschadigd en moesten worden getakeld. Hiervoor kwam bergingsbedrijf Ista met twee wagens ter plekke. Rond 09.15 uur waren de beide auto’s getakeld. Een deel van de weg was enige tijd afgesloten. De politie en Rijkswaterstaat leidden het verkeer langs de ongevalslocatie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750