Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt onder invloed van drugs in Goes

Toegevoegd: 17-09-2019, 16.21 uur
Man rijdt onder invloed van drugs in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een 21-jarige man uit Bergen op Zoom is in de nacht van maandag op dinsdag in Goes betrapt op het rijden onder invloed van drugs.


De man werd rond 02.00 uur gecontroleerd op de Westwal. Bij het aanspreken van de automobilist roken ze al een henneplucht. De man werd bevraagd en overhandigde de agenten een klein zakje hennep. Hij moest vervolgens een speekseltest ondergaan om te kijken of hij onder invloed van verdovende middelen had gereden.

Uit de test kwam naar voren dat de man onder invloed verkeerde van THC. Een arts heeft bloed van de man afgenomen om te bepalen hoeveel deze precies gebruikt had. De officier van justitie zal aan de hand van de uitslag (nog niet bekend) bepalen wat er verder gaat gebeuren. Het rijbewijs van de man is ingenomen en de man kreeg een algeheel rijverbod van 24 uur opgelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (19-9-2019 om 20:09)
Iemand die wiet rookt en toch gaat rijden is dan wel geen junk maar wel een sukkel of loser hoe je het ook noemen wilt.
@ strengere straffen (18-9-2019 om 08:49)
Iemand die wiet rookt is geen junk. Heeft u weleens iemand dood zien gaan van wiet? Alcohol en harddrugs doen dit. Tevens is onderzocht dat mensen met wiet op, juist voorzichtiger rijden. Alcohol of andere harddrugs maken mensen juist overmoedig. Praat miet over zaken als u er geen verstand van heeft!
Strengere straffen voor junks (17-9-2019 om 16:38)
Strengere straffen voor dit soort junks, het effect is levensgevaarlijk voor hen en andere weggebruikers. Dat laatste weegt dan nog het zwaarst!