Weerbericht:
Zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietser gewond bij aanrijding Terneuzen

Toegevoegd: 17-09-2019, 16.41 uur - Update: 17-09-2019, 17.11 uur
De fietser is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De fietser is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Etienne van der Hooft
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - Een 78-jarige fietsster uit Terneuzen is vanmorgen gewond geraakt bij een aanrijding met een bestelbus in Terneuzen.

Het ongeval gebeurde rond 08.45 uur op de Kennedylaan met de kruising Kerkhoflaan. Volgens de politie zag een 37-jarige Terneuzense automobilist de vrouw over het hoofd. Een ambulance en twee politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken en overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw zal naar verwachting enkele dagen in het ziekenhuis moeten blijven. De automobilist heeft, net als enkele getuigen, een verklaring afgelegd tegenover de aanwezige agenten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Linda Adam (18-9-2019 om 22:45)
Dat zebrapad is dom aangelegd
Johan (17-9-2019 om 17:10)
Gevaarlijke situaties daar, ook bij de nieuwe oversteekplaats verderop bij de Gamma. Daar gaan nog meer ongelukken gebeuren.