Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Terneuzenaar veroordeeld voor diefstal bij bioscoop

Toegevoegd: 17-09-2019, 16.56 uur
Terneuzenaar veroordeeld voor diefstal bij bioscoop
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 47-jarige Terneuzenaar M. K. had zich waarschijnlijk het bioscoopavondje met zijn vrienden op 25 mei waarschijnlijk anders voorgesteld. In plaats van een goede film en een leuke avond belandde hij in een politiecel.

K. had in de Terneuzense bioscoop een flesje fris en een zakje chips gepikt en dat stond op camera. Volgens K. had hij nog wel willen betalen, maar er was een opstootje aan de gang en hij wilde eerst weten of zijn vrienden daar nu bij betrokken waren of niet.

Tot betalen kwam het echter niet meer. K. werd door de politie aangehouden, verdween in een cel en werd dinsdag door de rechtbank in Middelburg conform de eis veroordeeld tot de ISDS-maatregel: een verblijf van twee jaar in een instelling voor veelplegers.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750