Weerbericht:
Een enkele bui, vanavond geleidelijk meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Proces-verbaal bij reanimatie Vlissingen

Toegevoegd: 17-09-2019, 17.09 uur
De reanimatie vond maandag plaats bij het Scheldeplein.
De reanimatie vond maandag plaats bij het Scheldeplein.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandag bij de medische noodsituatie in het centrum van Vlissingen een proces-verbaal uitgedeeld aan iemand die zich vervelend gedroeg en vervolgens niet wilde identificeren.

Bij het Scheldeplein had rond 14.25 uur iemand dringend medische hulp nodig. De politie schrijft op social media dat er sprake was van een reanimatie en dat dit veel bekijks trok. “Zodanig veel dat we met hulp van handhavers van de gemeente Vlissingen en zelfs toegesnelde supermarktmedewerkers mensen op afstand moesten houden”, aldus de politie op Facebook.

“Eén persoon gedroeg zich zo opdringerig dat we hem verzochten weg te gaan. Tot onze grote verbazing weigerde de persoon dit. Stel je voor: je hebt net iemand gereanimeerd en het volgende moment staat er een persoon voor je die zich enorm respectloos gedraagt. Ja, ook wij moeten dan even tot 10 tellen…”, aldus de politie.

De persoon in kwestie, een 77-jarige Vlissinger, wilde zich niet identificeren. Hem werd daarom een proces-verbaal aangezegd. De patiënt werd met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Hoe het nu met hem/haar gaat, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MJT (17-9-2019 om 20:06)
Als iemand op zijn 77e zijn verstand nog niet heeft, gaat dat op zijn 78e ook niet meer gebeuren. Hoe leeg kan een vat zijn? Wat is dat toch dat mensen bij dit soort gebeurtenissen in de weg lopen, foto's willen maken, de hulpverleners aanvallen of anderszins totaal onbehouwen zijn? Ik snap dat gelukkig niet.
Ben (17-9-2019 om 19:05)
77 jaar hoe ouder hoe gekker. Waar gaan we naar toe op deze wereld !!!!!! Straks bij iedere reanimatie standaard een peloton M.E.. HULPVERLENERS EN WINKELPERSONEEL EEN GROTE PLUIM IS VOOR JULLIE OP ZIJN PLAATS
Jose (17-9-2019 om 18:03)
77jaar en je dan zo asociaal gedragen. Dan is er meer aan de hand vermoed ik. Respectloos en irritant gedrag.