www.hvzeeland.nl

Proces-verbaal bij reanimatie Vlissingen

Toegevoegd: 17-09-2019, 17.09 uur

Proces-verbaal bij reanimatie Vlissingen
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandag bij de medische noodsituatie in het centrum van Vlissingen een proces-verbaal uitgedeeld aan iemand die zich vervelend gedroeg en vervolgens niet wilde identificeren.

Bij het Scheldeplein had rond 14.25 uur iemand dringend medische hulp nodig. De politie schrijft op social media dat er sprake was van een reanimatie en dat dit veel bekijks trok. “Zodanig veel dat we met hulp van handhavers van de gemeente Vlissingen en zelfs toegesnelde supermarktmedewerkers mensen op afstand moesten houden”, aldus de politie op Facebook.

“Eén persoon gedroeg zich zo opdringerig dat we hem verzochten weg te gaan. Tot onze grote verbazing weigerde de persoon dit. Stel je voor: je hebt net iemand gereanimeerd en het volgende moment staat er een persoon voor je die zich enorm respectloos gedraagt. Ja, ook wij moeten dan even tot 10 tellen…”, aldus de politie.

De persoon in kwestie, een 77-jarige Vlissinger, wilde zich niet identificeren. Hem werd daarom een proces-verbaal aangezegd. De patiënt werd met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Hoe het nu met hem/haar gaat, is niet bekend.