Weerbericht:
Veel zon, morgen enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Flink wat hinder door ongelukken A4 en A58

Toegevoegd: 17-09-2019, 20.12 uur
Het ongeluk op de A4 bij Woensdrecht.
Het ongeluk op de A4 bij Woensdrecht.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

RILLAND - Aanrijdingen hebben dinsdag aan het begin van de avond voor oponthoud gezorgd op en rond A58-knooppunt Markiezaat bij Rilland.

Even na half zes vond op de A4 bij Woensdrecht op de rijbaan richting Bergen op Zoom een botsing plaats tussen twee auto's. Meerdere personen moesten door de ambulancedienst naar het ziekenhuis worden gebracht. De brandweer verleende assistentie.

Vlakbij de provinciegrens vond rond 17.45 uur ook nog een ongeval plaats op de A58 bij Rilland. Hierbij raakte voor zover bekend niemand gewond, maar er werd wel een bergingsbedrijf opgeroepen. Het ongeluk bij Rilland gebeurde eveneens op de rijbaan richting Brabant.

De beide ongevallen zorgden voor het nodige oponthoud. Op het hoogtepunt rond 18.00 uur meldde de verkeersdienst van Rijkswaterstaat een geschatte vertraging van meer dan 25 minuten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750