Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Overtredingen bij bedrijfscontroles Terneuzen

Toegevoegd: 17-09-2019, 20.25 uur
Overtredingen bij bedrijfscontroles Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij bedrijfscontroles in de gemeente Terneuzen zijn dinsdag op verschillende terreinen overtredingen geconstateerd.

Volgens de politie werden onder meer overtredingen vastgesteld op het gebied van accijnzen. Er werden ook misstanden geconstateerd met betrekking tot asbest en oliën in de bodem. Ook was mogelijk sprake van illegale huisvesting.

De politie controleerde samen met de Douane en medewerkers van de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) Zeeland.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
X (17-9-2019 om 21:53)
Maar wat zijn dan de overtredingen op accijnzen?ik weet voorbeelden van hoveniers die dit soort boetes krijgen omdat ze brandstof in een jerrycan staan hebben om in een tuinmachine te doen.geen mens die deze logica nog begrijpt.wat ik wel begrijp is dat deze instanties steeds heftiger te werk gaan.met boetes die niet meer te betalen zijn.dat er gecontroleerd word is okee maar dit wordt gebracht alsof bedrijven criminele organisaties zijn.vreemd dat een overheid zich zo gedraagt naar bedrijven toe,hier leven veel meer mensen van dan alleen de eigenaar van een bedrijf.de regels lijken wel buitenaards te worden zo.