Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bermbrandjes door defecte goederentrein

Toegevoegd: 18-09-2019, 19.27 uur
Bermbrandjes door defecte goederentrein
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een goederentrein met een mankement heeft woensdagavond voor verschillende brandjes langs het spoor gezorgd. Er was ook hinder voor het overige treinverkeer.


De eerste melding van een bermbrand langs het spoor kwam rond 17.55 uur binnen. Hiervoor werd de brandweer van Kapelle opgeroepen. Ook verder op het traject richting Roosendaal bleek brand te woeden. Daarom werd rond 18.10 uur ook de brandweer van Krabbendijke gealarmeerd.

Volgens Omroep Zeeland was er sprake van een goederentrein die een defecte rem had welke oververhit was geraakt. Vanwege de defecte trein werd het treinverkeer tussen Kruiningen-Yerseke en Bergen op Zoom tijdelijk stilgelegd. Even voor 19.30 uur was de normale dienstregeling weer van toepassing.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750