Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt onder invloed drugs en zonder rijbewijs

Toegevoegd: 19-09-2019, 10.47 uur
Man rijdt onder invloed drugs en zonder rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een man uit Goes is woensdagmiddag betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Hij bleek ook onder invloed van drugs te rijden.


De man werd rond 17.10 uur gecontroleerd bij de Van Hogendorplaan. De bestuurder gedroeg zich volgens de politie zenuwachtig en al snel bleek waarom. De man bleek geen rijbewijs te hebben en een speekseltest wees uit dat de man onder invloed van amfetamine reed.

Van de automobilist is een bloedproef afgenomen om te bepalen hoeveel hij precies had gebruikt. De uitslag laat nog even op zich wachten. Als de uitslag bekend is, volgt een beslissing over de straf die de 52-jarige man opgelegd zal krijgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (19-9-2019 om 17:37)
Zouden die betweters van hieronder ook beseffen dat die "drugs" van deze persoon het meeste verdeeld wordt door de dealer Emergis!? En dan over die advocaten wat gaat het niveau toch hard omlaag in Nederland! Wordt tijd ze alle drank en bier etc is zouden verbieden dat maakt vele vele vele grotere slachtoffers iedere minuut van de dag en dus ook zeer maar dan ook zeer beperkt denkende mensen ken je die reclame van dat kind in dat glas!? Ik denk er 2 hieronder staan, zonde zeg!
Peter (19-9-2019 om 13:05)
Tegenwoordig zijn drugs het probleem, en niet alleen in het verkeer. Bij deze kan het niet, maar het zou standaard moeten zijn: rijbewijs innemen. Gewoon voorgoed bij gebruik van drugs (alcohol ook) en geen onderscheid maken of in mooie praatjes van advocaten trappen. Ze weten welke persoon het is dus is het ook niet zo moeilijk om thuis controles uit te voeren. Weg met alle drugs, alleen hele zware straffen zullen helpen. Als de zooi niet meer wordt verkocht zijn er ook geen dealers meer nodig. De mensen snappen tegenwoordig niet dat elke drug verslavend is en je hersens aantasten.
Ja-Ja (19-9-2019 om 11:25)
Waarom rijd deze no body zonder rijbewijs? Waarom rijd deze no body met drug in zijn lichaam.? Juist,Hij weet dat de pakkans erg klein is. En hij weet dat hij door de advocaten wel weer gauw rond loop. Rijd hij iemand aan met verschrikkelijke gevolgen,wat dan heren advocaten.? Dus waar ligt de oorzaak.? Dat weet u zelf wel.