Weerbericht:
Vannacht enkele wolkenvelden, morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man gaat door het lint en dreigt met hamer

Toegevoegd: 19-09-2019, 11.14 uur
Man gaat door het lint en dreigt met hamer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZONNEMAIRE - In de Beatrixstraat in Zonnemaire is woensdagavond een man door het lint gegaan. Hij pleegde vernielingen en bedreigde mensen met een hamer.

De politie werd rond 23.30 uur gebeld over de man, een bewoner van de straat. De opgeroepen agenten werden ter plekke zelf ook bedreigd door de man. Hij werd vervolgens onder controle gebracht met behulp van pepperspray. Nadat de man was aangehouden, is hij overgebracht naar een politiecellencomplex.

Bij een woning in de straat bleek de man een ruit te hebben vernield en een spiegel te hebben kapotgeslagen. Van deze vernieling en van de bedreiging van buurtbewoners wordt aangifte gedaan. Ook de agenten die bedreigd zijn hebben aangifte gedaan.

Bij zijn insluiting gaf de man aan dat hij harddrugs in zijn woning had liggen. De politie is vervolgens weer naar de woning gegaan en heeft de harddrugs (ongeveer 75 gram speed) opgezocht en in beslag genomen. Waarom de man precies door het lint ging, is niet bekend. Hij zal vandaag gehoord worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan de filatroop (19-9-2019 om 21:50)
Zo zoetjes aan is nederland een drugsstaat geworden