Weerbericht:
Vrij veel wind bewolkt en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie schiet verdachte neer na steekpartij

Toegevoegd: 19-09-2019, 12.47 uur - Update: 19-09-2019, 14.21 uur
Door: Tim Koster & Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een steekpartij in een woning aan de Prinses Beatrixstraat in Middelburg is vanmiddag een persoon gewond geraakt. De politie heeft bij de aanhouding van de verdachte een schot gelost. De verdachte raakte hierdoor gewond.


Het conflict in de woning vond rond 12.05 uur plaats. Diverse eenheden van politie en een ambulance werden met spoed ter plaatse gestuurd. De ambulancedienst heeft het slachtoffer van de steekpartij overgebracht naar het ziekenhuis. Nadat de politie de woning was binnengetreden, werd er een schot gelost. De politie bevestigt dat de verdachte nog in de woning was en er bij de aanhouding geschoten is.

Voor het neergeschoten slachtoffer werden twee ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd. De helikopter kwam niet meer ter plekke, de beide ambulances reden met hoge snelheid de straat in. Rond 13.00 uur is ook de gewonde verdachte met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis.

De Rijksrecherche zal het schieten door de politie onderzoeken. De politie doet zelf onderzoek naar het steekincident. Het onderzoek in de woning zal volgens de politie nog enige tijd gaan duren. De straat is nog afgezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren