Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Buitenbrand Kaas en Broodsedijk Oostburg

Toegevoegd: 19-09-2019, 17.27 uur
De melding van de bermbrand kwam rond 15.15 uur binnen. De melding van de bermbrand kwam rond 15.15 uur binnen.
De melding van de bermbrand kwam rond 15.15 uur binnen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Bij de Kaas en Broodsedijk in Oostburg heeft donderdagmiddag een buitenbrand gewoed. Mogelijk was er sprake van brandstichting.


De melding van de bermbrand kwam rond 15.15 uur binnen. De brandweer van Oostburg werd opgeroepen om de laatste smeulende resten af te blussen. Hiervoor werd gebruik gemaakt van een straal hoge druk.

Volgens wijkagent Willem Pijpelink zijn er de laatste tijd al meer brandjes geweest en lijkt dit geen toeval te zijn. “Heeft u iets gezien? Laat het ons weten”, zo schrijft Pijpelink op Twitter.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet Cijsouw (21-9-2019 om 10:22)
Uitgaande van geen opzet kan een stukje glas al bijdragen aan het ontstaan van brand. Het is er steeds zonnig genoeg voor.
nowty (19-9-2019 om 22:20)
Weer een bermbrand. Waar eindigt het straks met een heg en/of erger. Gezien het tijdstip van de brand zijn er altijd veel mensen op de fiets in de omgeving.