Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto total loss na botsing met dorsmachine

Toegevoegd: 20-09-2019, 18.32 uur
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Bij IJzendijke is vrijdagmiddag een auto total loss geraakt bij een verkeersongeval. Eén persoon raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.


Door onbekende oorzaak kwamen rond 16.20 uur een personenauto en een landbouwvoertuig met elkaar in botsing. Dat gebeurde nabij de kruising met de Mauritsweg en de Krommeweg. De Opel Agila Liep door de aanrijding behoorlijk wat schade op. De bestuurder liep onbekend letsel op en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.

Bergingsbedrijf VaRaMo heeft de Opel getakeld. De bestuurder van de dorsmachine kon zijn weg vervolgen nadat de politie gegevens had genoteerd.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren