Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Files door ongeval op A58 bij Rilland

Toegevoegd: 21-09-2019, 14.15 uur
De politie bij het verkeersongeval op de A58.
De politie bij het verkeersongeval op de A58.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een verkeersongeluk op de A58 ter hoogte van Rilland heeft zaterdagmiddag voor oponthoud gezorgd.


Het ongeluk gebeurde rond 12.20 uur op de rijbaan richting Vlissingen, vlak voor het viaduct bij bedrijventerrein De Poort. Rijkswaterstaat en de politie leidden het verkeer langs de ongevalslocatie.

Op het hoogtepunt van de file, rond 13.10 uur, was er volgens de verkeersdienst van Rijkswaterstaat sprake van zo'n 25 minuten extra reistijd. Even later was de weg echter alweer vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom Helgers (21-9-2019 om 23:16)
@Iemand die wel kan rijden: kortom iedereen moet plaatsmaken voor jou!? De weg is van iedereen en als jij zo goed kan rijden breng dan ook af en toe het geduld op voor een ander!
Iemand die wel kan rijden (21-9-2019 om 17:34)
Als persoon die iedere dag over deze weg rijd, wil ik 1 ding kwijt. Mensen ga inhalen als je 130 rijd! Ga niet inhalen met 85/ 100 of 110 jullie zijn een gevaar op de weg, en dan denken jullie dat je zo goed Kan rijden maar jullie zien de 20 auto’s achter je niet die elke x ongelofelijke remstoten krijgen!! Ook moet er een verbod komen dat vrachtwagens elkaar niet meer gaan inhalen, en campers en caravans rechts blijven tot het ooit eens 3 baans word.
Cookie-instellingen beheren