Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksterweekeinde, zondag tijdelijk wat meer bewolking
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Grote inzet hulpdiensten drenkeling Zeelandbrug

Toegevoegd: 21-09-2019, 14.22 uur
Door: Tim Koster & Roland de Jong

ZIERIKZEE - Diverse hulpdiensten zijn zaterdag aan het begin van de middag uitgerukt voor de melding van een drenkeling bij de Zeelandbrug.

De melding van de drenkeling kwam rond 12.10 uur binnen bij de hulpdiensten. Vervolgens werden twee ambulances, de traumahelikopter uit Rotterdam, twee reddingsboten van de KNRM en een kustwachthelikopter gealarmeerd. Ook diverse politie-eenheden en handhavers van de gemeente Schouwen-Duiveland kwamen ter plaatse. Rijkswaterstaat stuurde een patrouilleboot.

Volgens de politie kwam een melding binnen dat iemand van de Zeelandbrug af was gesprongen. In het water werd even later inderdaad een drenkeling aangetroffen. Deze werd aan boord van een KNRM-boot gereanimeerd en vervolgens naar een steiger bij de Havenweg gebracht. Helaas mocht alle hulp niet baten. De afdeling Forensische Opsporing van de politie doet nog onderzoek naar wat er precies is gebeurd.

De inzet van de vele hulpverleners trok veel bekijks.
 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ik (22-9-2019 om 20:22)
deze persoon was moe...moe van het ziek zijn met heel veel pijn. der is inderdaad heel veel moed voor nodig om dit te doen. wens de familie vrienden heel veel sterkte toe. de hulp verleners heel veel kracht toe om dit een plek te kunnen geven.......
Ellie Kurvers (22-9-2019 om 16:41)
deze persoon was het leven beu dan , veel moed voor nodig om zoiets te doen
een inwoner (21-9-2019 om 16:49)
wat vreselyk erg. .veel sterkte voor nabestaanden. .en voor de hulpverleenders Veel kracht en sterkte toegewenst..Zoo triest