Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade bij ongeluk Arnemuiden

Toegevoegd: 21-09-2019, 17.26 uur
Door: Tim Koster

ARNEMUIDEN - Bij een verkeersongeluk in Arnemuiden is zaterdagmiddag een persoon gewond geraakt. Er ontstond flinke schade.


De bestuurder van een bestelauto reed rond 15.05 uur over de Molenweg. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de controle over het voertuig. Een frontale botsing met een geparkeerde auto kon daarna niet meer voorkomen worden. Ook een derde voertuig raakte bij de aanrijding beschadigd.

Een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen om de betrokken bestuurder na te kijken. De ambulancedienst heeft één persoon overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren en hoe het slachtoffer er aan toe is, is niet bekend.

De weg is enige tijd afgesloten geweest. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om de bestelauto en één van de personenauto’s weg te slepen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren