Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder onderuit op A58 Goes

Toegevoegd: 21-09-2019, 17.27 uur
Door: Tim Koster

GOES - Op de A58 bij Goes is zaterdagmiddag een motorrijder ten val gekomen en hierbij gewond geraakt.


De bestuurder van de motor verloor rond 15.30 uur de controle over zijn voertuig. Dat gebeurde ter hoogte van knooppunt De Poel. Op de oprit vanaf Goes richting Vlissingen kwam de motorrijder ten val. Vervolgens belandde de motor in een sloot. Een ambulance werd met spoed ter plaatse gestuurd om zich over het slachtoffer te ontfermen.

​De gewonde is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de politie zouden zijn verwondingen meevallen. Bergingsbedrijf De Moor kwam ter plaatse om de motor uit de sloot te takelen. De vluchtstrook was tijdelijk afgesloten maar het ongeluk zorgde verder voor weinig hinder.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren