Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij zware botsing ’s-Heerenhoek

Toegevoegd: 21-09-2019, 23.11 uur
Door: Tim Koster

’S-HEERENHOEK - Bij een zware aanrijding in ’s-Heerenhoek is zaterdagavond een flinke ravage ontstaan. Meerdere personen raakten gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 20.40 uur op de kruising van de Beeldhoeveweg met de Heinkenszandseweg (N667). Ter plekke kwamen drie personenauto’s met elkaar in botsing. Zeker drie ambulanceteams werden met spoed ter plaatse gestuurd om de verschillende betrokkenen te onderzoeken en te behandelen. Volgens de politie zijn er twee personen met letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Voor zover bekend raakte er niemand ernstig gewond.

De weg is vanwege het ongeluk tijdelijk afgesloten geweest. Bergingsbedrijf De Moor is ter plekke gekomen om diverse voertuigen te takelen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren