Weerbericht:
Vannacht mistbanken, morgen zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo crasht tijdens achtervolging Middelburg

Toegevoegd: 22-09-2019, 10.50 uur
Duo crasht tijdens achtervolging Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Twee jongens zijn vannacht in Middelburg gecrasht tijdens een achtervolging door de politie. De twee, die worden verdacht van het stelen van een scooter, gingen er vervolgens ook nog eens vandoor.


In de Rusthofstraat in de wijk Dauwendaele zag een agent rond 03.55 uur twee jongens bij een scooter staan. Toen zij de politie in de gaten kregen, gingen de twee er vandoor op de scooter. Agenten zetten de achtervolging in en gaven de bestuurder een stopteken. De scooterrijder bleef echter met hoge snelheid doorrijden.

Een opgeroepen motoragent volgde de scooter vervolgens tot over het Meiveld. Op een brug reed de scooter tegen de politiemototor en bij het Torenwegpad reed de scooterrijder tegen een boom. De jongens gingen er vervolgens te voet vandoor. Eén van hen werd opgepakt op de Bosschaartsweg, de andere verdachte is enige tijd later thuis aangehouden.

De twee, 15 en 16 jaar oud, zitten nog vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laat (22-9-2019 om 18:34)
Hoop dat ze de schade compleet vergoeden. Wordt wat uurtjes gaan werken!
een inwoner (22-9-2019 om 13:06)
Wat lees ik nou ? twee kinderen van 15 en 16 jaar?Om 0.3.55 uur? De myne liggen dan in bed .
Mijn mening (22-9-2019 om 11:48)
Boontje komt om z'n loontje, blijft van andermans spullen af.